Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Chemical,Technological, and biological Studies on millet and sweet lupine /
المؤلف
Essa, Sameih Bedier Selem.
هيئة الاعداد
باحث / Sameih Bedier Selem Essa
مشرف / Mousa A. Salem
مشرف / Mohamed A. El-Bana
مشرف / لايوجد
الموضوع
Food Science and Technology.
تاريخ النشر
2024.
عدد الصفحات
123 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
15/4/2024
مكان الإجازة
جامعة طنطا - كلية الزراعة - علوم وتكنولوجيا الاغذية
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 145

from 145

Abstract

This study was conducted to investigate the utilization of sweet lupine seed powder (SLSP) and proso millet seed powder (PMSP) as replacements for wheat flour (72% extr.) at different levels (5.0, 10.0, 15.0, 20.0, and 25.0%), a mixture of 10% SLSP and 10% PMSP, and a mixture of 15% SLSP and 15% PMSP to prepare cookies rich in protein and minerals.