Chemical and microbiological studies on drinking wate ;some physical ,chemical and microbiological characteristics of drinking water of some plants in Tanta city/
المؤلف
Fouda, Amira Mohamed E.
هيئة الاعداد
باحث / أميرة محمد العزب فوده
مشرف / محمد بسيم عطا
مناقش / فاطمة ابراهيم الهوارى
مناقش / احمد السيد عبد الله
الموضوع
Food technology
تاريخ النشر
2005.
عدد الصفحات
125 p.:
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
1/1/2005
مكان الإجازة
جامعة طنطا - كلية الزراعة - علوم وتكنولوجيا الاغذية
الفهرس
Description of study area
Volatile solids
Faccal coliform
Only 14 pages are availabe for public view
from
150
from
150
Abstract
Water is essental for life :therefor asatisfactry supply must be prepared to achieve adrinking water quality as high as practicable for consumers .