Comparison between biochemical effects of some natural and artificial food additives /
المؤلف
El Kelany, Yomn Hany.
هيئة الاعداد
باحث / يُمن هاني الكيلاني
مشرف / سامى أحمد عبدالعزيز
مشرف / عادل محمد أبوالفتوح البحيري
مشرف / محمد عبد الله حسين
الموضوع
Food.
تاريخ النشر
2018.
عدد الصفحات
151 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
البيطري
تاريخ الإجازة
1/1/2018
مكان الإجازة
جامعة القاهرة - كلية الطب البيطري - Biochemistry and Chemistry of Nutrition
الفهرس
covers english
Acknowledgement
ABSTRACT
LIST OF CONTENTS
LIST OF ABBREVIATIONS
INTRODUCTION
REVIEW OF LITERATURE
MATERIALS AND METHODS
RESULTS
DISCUSSION
CONCLUSION & RECOMMENDATIONS
SUMMARY
REFERENCES
الملخص العربي
الغلاف العربى
المستخلص العربى
Only 14 pages are availabe for public view
from
194
from
194
Abstract
This study aimed to investigate the biochemical and molecular changes associated with the exposure of rats to either natural or synthetic food colorants.