Search In this Thesis
Search In this Thesis
العنوان
A Comparative Study Between Real Time Polymerase Chain Reaction and Traditional Methods in Identification of
Listeria monocytogenes in Frozen and Ready to Eat Foods /
المؤلف
Riad, Sara Youssef Maxwell.
هيئة الاعداد
باحث
/ سارة يوسف مكسويل رياض
مشرف
/ مينا سامي مسيحه
مناقش
/ اسماء محمد عبدالسلام شاهين
مناقش
/ عزه محمود محمد حسن
الموضوع
Microbiology.
تاريخ النشر
2017.
عدد الصفحات
139 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
علم المناعة والحساسية
تاريخ الإجازة
18/6/2017
مكان الإجازة
جامعة طنطا - كلية الطب - Microbiology
الفهرس
Impact of foodborne illness
Environmental risk factors
Electronic Foodborne Outbreak Reporting System
Only 14 pages are availabe for public view
from
182
from
182