Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Studies on some energy sources for poultry diets /
المؤلف
El-Ganzoury, EL-Nabawy Hamed Farag.
هيئة الاعداد
مناقش / كمال محمد صالح
مشرف / نعمات عبد اللطيف
مشرف / محمد الحباك
باحث / محمد النزورى
الموضوع
poultry nutrition.
تاريخ النشر
1989.
عدد الصفحات
163 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
الزراعية والعلوم البيولوجية (المتنوعة)
تاريخ الإجازة
1/1/1989
مكان الإجازة
جامعة كفر الشيخ - كلية الزراعة - الدواجن
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 199

from 199

Abstract

In this study the researcher shows the following points:1-Chemical composition on cassave root meal.2-Available carbohydrate in cassave root meal.3-Casssave root meal as energy source in poultry feeding.3-Hydrocyanic acid(HCN) as atoxic factor in cassave products.4-Tapioca meal asan ingredient in poultry diets.5-Effect of graded levels of tapioca meal in ration broiler diets on carcass characteristics.6-The effect of graded levels of topioca on laying hens and egg quality.