Biological and physico- chemical evaluation of some functional foods prepared for children =
الناشر
,Ghada Mahmoud Khiralla Saad
المؤلف
Saad, Ghada Mahmoud Khiralla.
هيئة الاعداد
مشرف / El- Malky, Wegih Ahmed.
مشرف / El- Malky, Wegih Ahmed.
مشرف / Ibrahim, Manar Tawfeek.
مشرف / Rasmy, Nagwa Mousa Hassen.
الموضوع
Food Science and Technology.
تاريخ النشر
2009 .
عدد الصفحات
191 P. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
1/1/2009
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - Food Science and Technology Department
الفهرس
cover
ABSTRACT
CONTENTS
REVIEW OF LITERATURE
REFERENCES
Only 14 pages are availabe for public view
from
225
from
225
Abstract
Malnutrition is one of the most important healthy problems for egyptian childern. Among them 50- 60% are suffering -#102;-#114;-#111;-#109; slight and moderate degree of malnutrition.