Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
The role of lactic acid cultures in meat preservation =
الناشر
Emad Mohamed Abdel-Halim El-Kholie,
المؤلف
El-Kholie, Emad Mohamed Abdel-Halim.
هيئة الاعداد
باحث / عماد محمد عبد الحليم الخولى
مشرف / طلعت محمد دسوقى
مناقش / نجوى موسى رسمى
مناقش / نادية رفعت عبد الرحمن
الموضوع
Food handling.
تاريخ النشر
1994 .
عدد الصفحات
194 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
20/4/1994
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - الصناعات الغذائية
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 219

from 219

Abstract

The purpose of this research was to study the following: 1- Effect of different levels of spices mixture on the activity of lactic acid bacteria. 2- Effect of different concentrations of sodium chloride on the activity of lactic acid bacteria. 3- Effect of different concentrations of sodium nitrite on the activity of lactic acid bacteria. 4- Some chemical, physical and organoleptic properties of the fermented sausage. 5- Inhibitory effect of lactic acid bacteria on pathogens in liquid media and in fermented sausage.